kr 0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Gratis frakt på alle kjøp over 1000 kr!

support@salon-norge.no

+47 51 11 11 21

kr 0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Jeg har en salong, hvilke åpningstider bør jeg ha?

Annet nyttig

Når skal du holde åpent på salongen, er ett viktig spørsmål og en viktig del av markedsføringen.

Jeg hadde klinikk med åpningstider hver eneste dag – selv på søndager … og vi som jobber i bransjen vet at torsdag, fredag ​​og lørdag er de beste dagene og det er det ingen tvil om. Mandager er ikke bra, selv om du er den eneste som har åpent mandager og noen ganger spør jeg meg selv om det hadde kanskje vært lurt å holde stengt mandager? Merkelig nok er kundene er ikke klar til å bruke mandagen etter helgen. Det virker som alle er alltid på spreng med å få utført alt FØR helgen. Det er også de dager vi har best salg.

Min tilnærming til å bestemme hvilke dager som er best og hvilke timer som er best er basert på ren statistisk forskning over lang tid.

Jeg ønsker derfor å dele mine funn og de beste timene for en klinikk er fra kl 13.00 til 21.00 i min del av verdenen, og det er da du kan også tillate deg å holde åpent mandager.

Vi begynte å ha åpent søndager og lært ganske fort at det var en fryktelig idé. Ja, kundene ble kjempeglad over at vi skulle ha åpent søndager, amen realiteten viste at nesten ingen brukte søndagene.

Søndagsåpent for velvære var en total flopp. Teorien er da at søndager er hellige dager når folk trenger å hvile og bygge opp før ordinær arbeidsuke starter og at søndag er en altfor dyrebar dag for å ødelegge med noen annen “virksomhet” enn å rett og slett slappe av.  Vi spurte mange kunder hvorfor og det var svaret. Spadag var ikke noe spennende på en søndag.

Så hvis du tenker på hvilke dager å leie ut ett rom eller hvilke timer og dager for å fokusere på når du har din klinikk åpen, er den generelle ideen – jo nærmere du er til helgen jo mer populær er du med din klinikk, dvs. flere bestillinger. Å ha åpent kvelden og ettermiddagen i tilleg syntes å være mer attraktive enn fra tidlig morgen til tross var det noen kunder som foretrakk å møte veldig tidlig.

Facebook forum Beauty and the Marketing

Google plus gruppe Beauty and the Marketing

Pinterest side

Linkedin side

Twitter side

Facebook side

Instagram side

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img

Nyheter