Koronatider har vært tøffe for mange. Jeg har sett utallige annonser hvor salongeier ønsker å selge salongen sin, leie ut salongen sin, selger unna alt fra salongen og legger ned, de siste månedene. Jo en stund holdt man ut men mange har gitt opp. Noen kan tenke at dette kanskje er en håpløs bransje å bevege seg i. Men det er det jo ikke. Man skal heller ikke glemme at den enes død er den andres brød. I alle tider har det vært slik at de som er smarte overlever. De som finner muligheter i krisetider har ofte blitt store vinnere. Derfor er det viktig at man skal være flink til å tenke kreativt og finne gode løsninger.

Jeg har tidligere prøvd å peke på hva som går an å gjøre under koronatiden. Det jeg vet er at noen ser ut å ha mer enn nok å gjøre. Hvordan vet jeg det? Jo nettopp på grunn av at noen av mine kunder kjøper like mye som før koronakrisen, av diverse forbruksartikler. Jo vi økte til og med salget på forbruksartikler i en periode under koronakrisen.

Nå ser det ut at den aller største frykten for korona holder på å ebbe ut. Hva så ikke vi på TV under valget? Folk uten masker og folk som klemte i hytt og pine.

Det betyr ikke at korona er over. Korona er ikke over og blir ikke over på en god stund. Men det betyr ikke at vi skal slutte å leve. Vi kan ikke legge opp og slutte å fungere. Vi må sette i gang og vi må la som ingenting, men å ta forholdsregler for å mest mulig hindre spredning av smitte.

Det er kanskje nå mer enn noen gang før at mennesker trenger å gå til en salong. Jeg vet ikke om noen merker det men jeg ser det rundt meg overalt at mennesker går opp i vekt og så hører man at folk sitter hjemme og er deprimert.

Du som driver en salong. Hva er kjernen i det du selger? Jo nettopp. Du skal få mennesker til å ha det bedre. Du skal både hjelpe dem med å føle seg bra ved å ta godt hånd om seg selv og gi dem en god selvfølelse, uansett om det er gjennom en ny og flott klipp, hudpleie eller massasje. Det er nå folk trenger salonger mer enn før. Folk som har trukket seg tilbake og latt være å gå til frisøren eller ikke fått massasje på en evighet.

Det du må gjøre er å få dem i gang igjen. Strekk ut hånden til dine tidligere kunder. Send dem et tilbud de ikke kan motstå. Gjør dem trygg på at du har gode smittevernsrutiner og følg det opp. Få dem ut, de som har den siste barrieren på å gå til salongen, trenger en liten dytt og de lengter etter å komme innom. Send dem et tilbud de ikke kan motstå, fordi de føler at de trenger deg mer nå enn noen gang før. De som ikke har gitt opp på grunn av koronakrisen vil få mer enn nok å gjøre nå fremover.

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

©2023 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account