[tdc_zone type=”tdc_content”]

[td_block_text_with_title]

Om oss

Salon

VI FORSTÅR SKJØNNHETSBRANSJEN

For profesjonelle salonger

Salon har erfaring fra drift innen både hudpleie- og frisørbransjen i tillegg til å ha drevet klinikk med tilbud innen medisinske behandlinger. Dette gjør at vi har god forståelse for hva det er du trenger, hva er viktig for deg og hvorfor. I tillegg til dette har vi drevet butikk med salg av inventar, utstyr og forbruksvarer til skjønnhetsbransjen siden år 2011, opprinnelig via et enkeltmannsfirma, men etter en stund i bransjen gikk vi over til et aksjeselskap, Salon AS som vi driver enn den dag i dag.

Det som har vært vårt mål fra vi startet er å tilby gode varer til god pris og vi erfarer at vi veldig ofte er best på pris og slik kan vi bidra til at våre kunder over hele Europa kan bli enda mer konkurransedyktig.

VI GJØR DEG KONKURRANSEDYKTIG

God pris, webdesign, søkemotoroptimalisering…

Det er ikke bare via lav pris og gode produkter vi kan hjelpe deg å bli konkurransedyktig. Vi har erfaring innen webdesign, søkemotoroptimalisering, markedsføring og sosial markedsføring, innholdsmarkedsføring, design for trykk, annonsedesign, annonsering, websideanalyser, økonomiske analyser, google annonsering, økonomi og kvalitetssikring (ISO 9001:2000).

Du kan trygt stole på oss når du skal sette opp en webside hvor du vil kunne få hjelp i alle ledd, alt fra webdesign til innholdsmarkedsføring på sosial media.

[/td_block_text_with_title]

[/tdc_zone]