[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”][tdc_zone type=”tdc_content”]

[td_block_text_with_title]

Affiliate betingelser

Affiliateavtale

Ikrafttredelsesdato: 25. april 2021

Primærnettsted: https://salon-norge.no

AVTALEN: Denne Affiliate avtalen (heretter kalt “avtalen”) er gitt av følgende organisasjon, heretter kalt “selskap”: Salon AS. Vårt primære nettsted ligger på adressen ovenfor. Avtalen er et juridisk dokument mellom deg og selskapet som beskriver affiliateforholdet vi inngår. Denne avtalen dekker ditt ansvar som Affiliateselskap og vårt ansvar overfor deg. Forsikre deg om at du leser og forstår hele dette dokumentet, samt har advokatbistand hvis du ønsker det, fordi alle vilkårene i denne avtalen er viktige for vårt samarbeid.

1) DEFINISJONER

Partene nevnt i denne avtalen skal defineres som følger:

a) Firma, oss, vi: Som vi beskriver ovenfor, vil vi bli referert til som selskapet. Vi, vi, våre, våre og andre førstepersons pronomen vil også referere til selskapet, så vel som alle ansatte eller juridiske agenter i selskapet.

b) Du, Affiliateselskap: Du blir referert til som “Affiliateselskap”. Du vil også bli henvist til gjennom hele denne avtalen med andrepersoners pronomen som deg, din eller din.

c) Partene: Partene til denne avtalen (selskapet og deg) vil samlet bli referert til som “parter” eller individuelt som “part”.

d) Affiliateprogram: Programmet vi har satt opp for våre Affiliate selskaper som beskrevet i denne avtalen.

e) Partnerskapssøknad: Det fullstendige skjemaet som må leveres til oss for vurdering av din inkludering i affiliateprogrammet.

f) Nettsted: Det primære nettstedet vi har nevnt ovenfor vil bli referert til som Nettsted.

2) SAMTYKKE OG GODTAK

Ved å sende inn en søknad til vårt Affiliate program, garanterer du at du har lest og gjennomgått denne avtalen, og at du godtar å være bundet av den. Hvis du ikke godtar å være bundet av denne avtalen, kan du forlate nettstedet umiddelbart og ikke sende inn en søknad til vårt Affiliate program. Denne avtalen inneholder spesifikt alle referansevilkår, personvernregler, lisensavtaler for sluttbrukere eller andre juridiske dokumenter som vi måtte ha på nettstedet vårt.

3) ALDERRESTRIKSJON

Du må være minst 18 (atten) år for å bli med i vårt Affiliate program eller bruke dette nettstedet. Ved å sende inn en søknad til vårt Affiliate program, erklærer og garanterer du at du er minst 18 år og kan lovlig godta denne avtalen. Selskapet påtar seg ikke noe ansvar eller erstatningsansvar for feilaktig fremstilling av din alder.

4) PROGRAMMELDING

For å registrere deg for vårt Affiliate program, blir du først bedt om å sende inn en Affiliatesøknad for å bli med. Partnerskapssøknaden finner du på følgende nettside: https://salon-norge.no/register-program?p=aff.

Å sende inn en Affiliateapplikasjon garanterer ikke inkludering i Affiliateprogram. Vi vurderer hver eneste søknad og er de eneste og eksklusive beslutningstakere om aksept av Affiliateselskap. Hvis vi velger å ikke tillate din inkludering i Affiliateprogram, vil vi prøve å varsle deg på en rimelig måte. Hvis du ikke hører fra oss innen en rimelig tidsramme, kan du vurdere at søknaden din ble avvist. Vi er ikke forpliktet til å gi deg noen forklaring på avvisningen din, men vær oppmerksom på at vi kan avvise søkere av en eller annen grunn, inkludert men ikke begrenset til et nettsted eller en sosial mediaside som bryter med retningslinjene for akseptabel bruk.

Hvis Affiliatesøknad avvises, kan du ikke søke på nytt. Hvis din Affiliate søknad godtas, gjelder alle vilkårene i denne avtalen for din deltakelse. Vi kan også be om ytterligere informasjon for å fullføre din Affiliate søknad eller om at du skal gjennomføre ytterligere trinn for å sikre at du er kvalifisert for Affiliateprogram.

5) IKKE-EKSKLUSIVITET

Denne avtalen skaper ikke et eksklusivt forhold mellom deg og oss. Du kan jobbe med lignende Affiliate programleverandører i alle kategorier. Denne avtalen pålegger oss ingen begrensninger for å samarbeide med noen enkeltperson eller selskap vi måtte velge.

6) PARTNERPROGRAM

Etter at du har godtatt det Affiliate programmet, må du sørge for at kontoen din er konfigurert grundig, inkludert spesifikk utbetalingsinformasjon og plassering (for eksempel en bank eller en online konto som vi kan bruke til å legge inn betaling).

Klikk: Vi vil gi deg en spesifikk lenke eller lenker, tilpasset deg som Affiliateselskap, for kampanjen din (samlet sett “Klikk på lenke”). Click Link vil bli tastet til identiteten din og vil sende online brukere til selskapets nettsted eller nettsteder. Du godtar herved å fullt ut samarbeide med oss angående lenken, og at du eksplisitt vil overholde alle vilkårene i denne avtalen for markedsføring av klikklenken til enhver tid. Vi kan endre den eller de spesifikke koblingene og vil varsle deg hvis vi gjør det. Du samtykker i å bare bruke lenker som er godkjent av oss på forhånd og å vise Click Link på en fremtredende måte på nettstedet ditt eller på sosiale medier, som beskrevet i din Affiliate applikasjon (samlet sett “Affiliatenettsted”).

Ingen informasjonskapsel: Du samtykker i å ikke bruke informasjonskapsel “utstopping” eller andre teknikker som kan inneholde en sporingskode uten spesifikk kunnskap fra den elektroniske brukeren.

All informasjon som vises på Affiliatenettsted angående selskapet, må godkjennes av oss skriftlig før visning.

Salg: Vi vil gi deg en spesifikk lenke eller lenker som tilsvarer visse produkter vi tilbyr for salg (samlet, “Salgslinken”). Salgslinken vil være tastet til din identitet og vil sende online brukere til selskapets nettsider eller nettsteder. Du godtar herved å fullt ut samarbeide med oss angående Sales Link og at du eksplisitt vil overholde alle vilkårene i denne avtalen for markedsføring av Sales Link til enhver tid. Vi kan endre den eller de spesifikke koblingene og vil varsle deg hvis vi gjør det. Du samtykker i å kun bruke lenker som er godkjent av oss på forhånd, og å vise salgslinken på en tydelig måte på nettstedet ditt eller på sosiale medier, som beskrevet i din Affiliate applikasjon (samlet, “Affiliatenettsted”).

Hver gang en bruker klikker gjennom lenken som er lagt ut på Affiliatenettsted og fullfører salget av produktet eller tjenesten, og vi fastslår at det er et kvalifisert kjøp, som beskrevet nedenfor, vil du være berettiget til å motta følgende prosentandel av salget: 10% (ti prosent).

7) SPESIFIKKE VILKÅR GJELDENDE

Vi vil avgjøre om utbetaling er tillatt etter eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å avvise klikk og / eller salg som ikke overholder vilkårene i denne avtalen.

Behandling og oppfyllelse av ordrer vil være vårt ansvar. Vi vil også gi sanntidsdata om kontoen din hos oss gjennom portalen du logger deg på nettstedet på.

Som beskrevet ovenfor, må brukerklikk være “Kvalifiserte klikk” for å være kvalifisert for utbetaling. Kvalifiserte klikk:

a) Kommer klikk til nettstedet vårt eller nettsteder via riktig formaterte lenker på Affiliatenettsted;

b) Kommer det bare klikk til nettstedet vårt eller nettsteder via Affiliate selskapets spesielt godkjente nettsteder (ingen andre nettsteder eller sosiale medier);

c) Kommer det klikk til nettstedet vårt som er relatert til en bestemt bruker; og

d) Er ikke klikk sendt av en bot eller et annet automatisert webprogram.

Brukerkjøp må være “Kvalifiserte kjøp.” Kvalifiserte kjøp:

a) Må ikke henvises av noen annen partner eller Affiliate lenker til selskapet (med andre ord, kvalifiserte kjøp er bare tilgjengelige via din spesifikke Affiliate lenke;

b) Kan ikke kjøpes av en allerede eksisterende partner eller Affiliateselskap;

c) Kan ikke kjøpes før Affiliate selskaper blir med i affiliateprogrammet;

d) Kan bare kjøpes via en affiliatelink;

e) Kan ikke kjøpes av en kunde i strid med noen av våre juridiske vilkår eller retningslinjer for akseptabel bruk;

f) Kan ikke være falske på noen måte, etter selskapets eget og eksklusive skjønn;

g) Kan ikke ha blitt indusert av Affiliateselskap som tilbyr kunden noen kuponger eller rabatter;

8) UTBETALINGSINFORMASJON

Utbetalinger vil bare være tilgjengelige når selskapet har din nåværende adresseinformasjon samt regnskaps- og skattedokumentasjon. Regnskapsinformasjon kan omfatte ruting og kontonummer til en bank der du ønsker å legge inn et direkte innskudd, eller kan inneholde en e-postadresse for en online betalingsmåte.

Foreløpig benytter selskapet seg av følgende utbetalingsmetoder:

Direkte innskudd til Affiliate bankkontoer.

For eventuelle endringer i din adresse eller regnskapsinformasjon, må du varsle oss umiddelbart, og vi vil forsøke å gjøre endringene i utbetalingsinformasjonen din så snart som mulig.

Utbetalinger vil være tilgjengelige måneden eller perioden etter at de påløper. Hvis for eksempel utbetalinger utføres hver 30. dag, må en hel 30-dagers periode være ferdig for at utbetalingen for den perioden skal være tilgjengelig i den påfølgende perioden.

Vi forbeholder oss eksplisitt retten til å endre utbetalingsinformasjon etter eget skjønn. Hvis vi gjør det, vil du bli varslet.

Utbetalinger er også underlagt følgende begrensning:

a) Utbetalinger er bare tilgjengelige når en terskel på følgende beløp er oppfylt: Euro 50 (femti Euro) og 30 dager etter spesifikt kjøp gjennom Affiliatetilknytning.

For eventuelle tvister om utbetalingen, må selskapet varsles innen tretti dager etter at du har mottatt utbetalingen. Vi vil gjennomgå hver tvistmelding, samt den underliggende utbetalingstransaksjonen den er knyttet til. Tvister som er arkivert etter tretti dager etter utbetaling, blir ikke behandlet.

9) RAPPORTER

Du kan logge deg på kontoen din med oss for å gjennomgå rapporter relatert til tilknytningen din, for eksempel utbetalingsrapporter og kvalifisert klikk og / eller kjøpsinformasjon. Vær imidlertid oppmerksom på at ikke alle oppførte kvalifiserende klikk og / eller kjøp er fullstendig gjennomgått for nøyaktighet i rapportene som du kan se i sanntid, og kan derfor bli endret før utbetalingen.

10) VILKÅR, OPPSIGELSE & SUSPENSJON

Termen til denne avtalen begynner når vi godtar deg i affiliateprogrammet. Den kan avsluttes av en av partene når som helst med eller uten grunn.

Du kan bare tjene utbetalinger så lenge du er et Affiliateselskap i god status i løpet av løpetiden. Hvis du avslutter denne avtalen med oss, vil du kvalifisere for å motta utbetalinger opptjent før datoen for oppsigelsen.

Hvis du unnlater å følge vilkårene i denne avtalen eller andre juridiske vilkår vi har lagt ut hvor som helst på nettstedet vårt eller nettsteder, mister du alle rettigheter, inkludert retten til uutbetalt utbetaling.

Vi forbeholder oss spesifikt retten til å si opp denne avtalen hvis du bryter noen av vilkårene beskrevet her, inkludert, men ikke begrenset til, brudd på selskapets eller en tredjeparts immaterielle rettigheter, uten å overholde gjeldende lover eller andre juridiske forpliktelser, og / eller publisere eller distribuere ulovlig materiale.

Ved avslutningen av denne avtalen skal eventuelle bestemmelser som forventes å overleve opphør av sin art, forbli i full kraft og virkning.

11) INTELLEKTUELL EIENDOM

Du samtykker i at immateriell eiendom som eies av selskapet inkluderer alle opphavsrettigheter, varemerker, forretningshemmeligheter, patenter og annen immateriell eiendom som tilhører selskapet (“Company IP”).

Med forbehold om begrensningene som er oppført nedenfor, gir vi deg en ikke-eksklusiv, ikke-overførbar, tilbakekallbar lisens til å få tilgang til våre nettsteder i forbindelse med Affiliateprogram og bruker selskapets IP utelukkende og i forbindelse med å identifisere vårt selskap og merke på Affiliatenettsted for å sende kunder til Affiliate lenker vi tilbyr. Du kan ikke endre selskapets IP på noen måte, og du har kun lov til å bruke selskapets IP hvis du er et Affiliateselskap med god anseelse med oss.

Vi kan tilbakekalle denne lisensen når som helst, og hvis vi finner ut at du bruker selskapets IP på noen måte som ikke er forutsatt i denne avtalen, forbeholder vi oss retten til å si opp denne avtalen.

Bortsett fra som angitt her, har du ikke lov til å bruke noen av selskapets IP eller noen forvirrende lignende variasjon av selskapets IP uten vår uttrykkelige forutgående skriftlige tillatelse. Dette inkluderer en begrensning på bruk av selskapets IP i ethvert domenenavn eller nettstedsnavn, i søkeord eller reklame, i alle metatags eller koder, eller på noen måte som sannsynligvis vil forårsake forbrukerforvirring.

Vær oppmerksom på at din uautoriserte bruk av selskapets IP skal utgjøre ulovlig krenkelse, og vi forbeholder oss alle våre rettigheter, inkludert retten til å forfølge en overtredelsessak mot deg i føderal domstol. Du kan være forpliktet til å betale økonomiske skader eller advokatkostnader.

Du gir oss herved en ikke-eksklusiv lisens til å bruke navnet ditt, varemerker og servicemerker hvis det er aktuelt og annen forretningsintellektuell eiendom for å annonsere for vårt Affiliate program.

12) MODIFIKASJON & VARIASJON

Selskapet kan fra tid til annen og når som helst endre denne avtalen. Du samtykker i at selskapet har rett til å endre denne avtalen eller revidere alt inneholdt heri. Du godtar videre at alle modifikasjoner av denne avtalen er i full kraft og trer i kraft umiddelbart etter publisering på nettstedet, og at modifikasjoner eller variasjoner vil erstatte enhver tidligere versjon av denne avtalen, med mindre tidligere versjoner er spesifikt referert til eller innlemmet i den siste endringen eller variasjonen. av denne avtalen. Hvis vi oppdaterer eller erstatter vilkårene i denne avtalen, vil vi gi deg beskjed via elektroniske midler, som kan inneholde en e-post. Hvis du ikke godtar oppdateringen eller erstatningen, kan du velge å si opp denne avtalen som beskrevet nedenfor.

a) I den grad noen del eller underdel av denne avtalen anses å være ineffektiv eller ugyldig av noen domstol, godtar du at den tidligere, effektive versjonen av denne avtalen skal anses å være håndhevbar og gyldig i det fulle omfanget.

b) Du samtykker i å rutinemessig overvåke denne avtalen og henvise til ikrafttredelsesdatoen som er lagt ut øverst i denne avtalen for å merke endringer eller variasjoner. Du godtar videre å tømme hurtigbufferen når du gjør det for å unngå tilgang til en tidligere versjon av denne avtalen.

13) FESTES FORHOLD

Ingenting i denne avtalen skal tolkes som å danne noe partnerskap, joint venture, byrå, franchise eller ansettelsesforhold. Du er en uavhengig entreprenør i selskapet og vil forbli det til enhver tid.

14) AKSepterbar bruk

Du samtykker i å ikke bruke Affiliateprogram eller vårt selskap til noe ulovlig formål eller noe formål som er forbudt i henhold til denne paragrafen. Du samtykker i å ikke bruke Affiliateprogram på noen måte som kan skade våre nettsteder, produkter, tjenester eller selskapets generelle virksomhet.

a) Du godtar videre ikke å bruke Affiliateprogram:

I) å trakassere, misbruke eller true andre eller på annen måte krenke noen persons juridiske rettigheter

II) Å bryte selskapets immaterielle rettigheter eller tredjepart;

III) Å laste opp eller på annen måte spre datavirus eller annen programvare som kan skade andres eiendom;

IV) Å begå svindel;

V) Å delta i eller lage ulovlige spill, konkurranser eller pyramidespill;

VI) Å publisere eller distribuere uanstendig eller ærekrenkende materiale;

VII) Å publisere eller distribuere materiale som oppmuntrer til vold, hat eller diskriminering av noen gruppe;

VIII) Å ulovlig samle informasjon om andre.

15) FORPLIKTEDE FORPLIKTELSER OG FTC-OVERHOLDELSE

Du er ansvarlig for å sikre drift og vedlikehold av Affiliatenettsted, inkludert teknisk drift, skriftlige krav, lenker og nøyaktighet av materialet. Du må sørge for, som nevnt ovenfor, at Affiliate nettsteder ikke krenker tredjeparts immaterielle rettigheter eller på annen måte bryter noen juridiske rettigheter.

Vi kan overvåke kontoen din, samt klikk og / eller kjøp som kommer gjennom kontoen din. Hvis vi finner ut at du ikke overholder noen av vilkårene i denne avtalen, har vi rett til å umiddelbart avslutte din deltakelse i Affiliateprogram.

Vi krever at alle våre Affiliate selskaper overholder alle gjeldende vedtekter, forskrifter og retningslinjer fastsatt av den føderale regjeringen, gjennom Federal Trade Commission, samt statlige og lokale myndigheter som pålagt. Federal Trade Commission krever at Affiliate forhold, for eksempel forholdet mellom deg og selskapet, blir offentliggjort for forbrukerne.

Vi anbefaler at du søker uavhengig juridisk rådgiver for å gi deg beskjed om våre forpliktelser til å opplyse på denne måten.

Det kreves at du legger ut en iøynefallende melding på nettstedet ditt angående Affiliateprogram. Merknaden trenger ikke å inneholde de nøyaktige ordene som eksemplet nedenfor, men de skal være like:

Vi driver Affiliatemarkedsføring der vi mottar midler gjennom klikk på vårt Affiliate program gjennom dette nettstedet, eller vi mottar midler gjennom salg av varer eller tjenester på eller gjennom dette nettstedet. Vi kan også akseptere reklame og sponsing fra kommersielle virksomheter eller motta andre former for reklamekompensasjon. Denne avsløringen er ment å overholde de amerikanske Federal Trade Commission-reglene for markedsføring og reklame, samt alle andre juridiske krav som kan gjelde.

Vi krever også at du overholder alle gjeldende lover og forskrifter om personvern og sikkerhet, inkludert alle de som kan påvirke hjemlandet ditt eller dine besøkende. Slike forskrifter inkluderer, men er ikke begrenset til, gjeldende lover i USA eller EUs generelle databeskyttelsesforordning. Vi krever også at du iverksetter tilstrekkelige organisatoriske og tekniske tiltak for å sikre et passende sikkerhetsnivå for dataene du behandler. Videre godtar du herved å imøtekomme alle forespørsler vi kan gjøre til deg angående samsvar med den generelle databeskyttelsesforordningen eller forespørsler du kan motta fra registrerte.

Hvis vi finner ut at du ikke overholder noen av kravene i denne underdelen, kan vi avslutte vårt forhold til deg etter eget skjønn.

16) TILBAKE ENGINEERING & SIKKERHET

Du godtar ikke å utføre noen av følgende handlinger:

a) Reverse engineer, eller forsøke å reverse engineer eller demontere noen kode eller programvare fra eller på noen av våre nettsteder eller tjenester;

b) Krenke sikkerheten til noen av våre nettsteder eller tjenester gjennom uautorisert tilgang, omgåelse av kryptering eller andre sikkerhetsverktøy, datautvinning eller forstyrrelser til verter, brukere eller nettverk.

17) DATATAP

Selskapet påtar seg ikke ansvar for sikkerheten til kontoen eller innholdet ditt. Du samtykker i at din deltakelse i Affiliateprogram er på egen risiko.

18) SKADELØSNING

Du samtykker i å forsvare og skadesløse selskapet og noen av dets agenter (hvis aktuelt) og holde oss ufarlige mot alle juridiske krav og krav, inkludert rimelige advokatsalær, som kan oppstå fra eller er relatert til din bruk eller misbruk av Affiliateprogram. , ditt brudd på denne avtalen, eller din oppførsel eller handlinger. Du samtykker i at selskapet skal være i stand til å velge sin egen juridiske rådgiver og kan delta i sitt eget forsvar, hvis selskapet ønsker det.

19) SPAMPOLITIKK

Det er strengt forbudt å bruke Affiliateprogram til ulovlige spamaktiviteter, inkludert å samle e-postadresser og personlig informasjon fra andre eller sende masse kommersielle e-poster.

20) HELE AVTALEN

Denne avtalen utgjør hele forståelsen mellom partene med hensyn til Affiliateprogram. Denne avtalen erstatter og erstatter alle tidligere eller samtidige avtaler eller forståelser, skriftlige eller muntlige.

21) TJENESTEAVBRYT

Det kan hende at selskapet må avbryte tilgangen din til Affiliateprogram for å utføre vedlikeholds- eller beredskapstjenester på planlagt eller ikke planlagt basis. Du samtykker i at tilgangen din kan bli påvirket av uventet eller ikke planlagt nedetid, av en eller annen grunn, men at selskapet ikke har noe ansvar for skader eller tap forårsaket som følge av slik nedetid.

22) HENVISNINGSPROGRAM

Å være en del av Affiliateprogram vil ikke automatisk gi deg rettigheter til å delta i henvisningsprogrammet. Du må sende søknaden din til Henvisningsprogrammet via denne lenken: https://salon-norge.no/en/register-program?p=ref Vi betaler 5 euro (eller tilsvarende for det i din foretrukne valuta hvis valuta brukes av butikken vår) for hver nye kunde du henviser til oss. I tillegg til 5 Euro per kunde som er henvist betaler vi 5% provisjon av de første 10 bestillingene som ble gjort av den henviste kunden. Det er ingen grense for hvor mange kunder som kan henvises. Henvisningsgebyret blir bare utbetalt etter at kundens første bestilling er 50 Euro eller mer. Hvis kundens første ordre er under 50 Euro, vil du kun få utbetalt 5% provisjon. Provisjon utbetales 30 dager etter at du når 50 euro i provisjon.

23) INGEN GARANTIER

Du samtykker i at din bruk av Affiliateprogram er på din eneste eksklusive risiko, og at alle tjenestene som tilbys av oss er på “som det er” -basis. Selskapet fraskriver seg herved uttrykkelig alle eksplisitte eller underforståtte garantier av noe slag, inkludert, men ikke begrenset til, den underforståtte garantien om egnethet til et bestemt formål og den underforståtte garantien for salgbarhet. Selskapet gir ingen garantier for at Affiliateprogram vil oppfylle dine behov, eller at det vil være uavbrutt, feilfritt eller sikkert. Selskapet gir heller ingen garantier for påliteligheten eller nøyaktigheten av informasjon. Du samtykker i at enhver skade som kan oppstå på deg, via datasystemet ditt, eller som et resultat av tap av dataene dine fra din bruk av Affiliateprogram er ditt eneste ansvar, og at selskapet ikke er ansvarlig for slik skade eller tap.

24) ANSVARSBEGRENSNING

Selskapet er ikke ansvarlig for skader som kan oppstå for deg som et resultat av din deltakelse i Affiliateprogram, i den grad loven tillater det. Selskapets maksimale ansvar som oppstår fra eller er knyttet til denne avtalen er begrenset til ti (10 euro) euro. Denne seksjonen gjelder alle krav fra deg, inkludert, men ikke begrenset til, tapt fortjeneste eller inntekt, følgeskader eller straffeskader, uaktsomhet, strengt ansvar, svindel eller skadevoldende handlinger av noe slag.

25) GENERELLE BESTEMMELSER:

A) SPRÅK: All kommunikasjon gjort eller merknader gitt i henhold til denne avtalen skal være på engelsk, norsk, dansk, svensk, tysk, fransk eller polsk.

B) JURISDIKSJON, STED OG LOVVALG: Gjennom din deltakelse i Tilknytningsprogrammet, godtar du at Stavanger, Norge skal styre ethvert spørsmål eller tvister knyttet til eller som oppstår som følge av denne avtalen, samt enhver tvist av noe slag som måtte oppstå mellom deg og selskapet, med unntak av dets lovbestemmelser. I tilfelle eventuelle rettssaker som er spesifikt tillatt i henhold til denne avtalen, blir partene enige om å underkaste seg den personlige jurisdiksjonen til staten og føderale domstoler i følgende fylke: Stavanger, Norge. Partene er enige om at dette valget av lov, sted og jurisdiksjon ikke er tillatende, men snarere obligatorisk. Du fraskriver deg herved retten til enhver innsigelse fra arenaen, inkludert påstand om doktrinen om forum non conveniens eller lignende doktrine.

C) VOLDGIVNING: I tilfelle en tvist mellom partene om eller oppstår som følge av denne avtalen, skal partene først forsøke å løse tvisten personlig og i god tro. Hvis disse personlige løsningsforsøkene mislykkes, skal partene underkaste tvisten for bindende voldgift. Voldgiften skal gjennomføres i følgende fylke: Stavanger. Voldgiften skal utføres av en enkelt voldgiftsdommer, og en slik voldgiftsdommer skal ikke ha myndighet til å legge til parter, endre bestemmelsene i denne avtalen, tilkjenne straffeskade eller sertifisere en klasse. Voldgiftsmannen skal være bundet av gjeldende og styrende føderal lov, så vel som loven i Stavanger, Norge. Hver part skal betale sine egne kostnader og gebyrer. Krav som krever voldgift i henhold til denne seksjonen inkluderer, men er ikke begrenset til: kontraktkrav, erstatningskrav, krav basert på føderal og statlig lov, og krav basert på lokale lover, forordninger, vedtekter eller forskrifter. Krav om immateriell eiendom fra selskapet vil ikke bli gjenstand for voldgift og kan, som unntak fra denne underdelen, bli søksmål. Partene, i samsvar med denne underdelen av denne avtalen, fraskriver seg alle rettigheter de måtte ha til en juryprosess med hensyn til voldgiftskrav.

D) OPPDRAG: Denne avtalen, eller rettighetene gitt nedenfor, kan ikke tildeles, selges, leases eller på annen måte overføres helt eller delvis av deg. Hvis denne avtalen, eller rettighetene gitt under, av tildelt, solgt, leid eller på annen måte overført av selskapet, vil rettighetene og forpliktelsene til selskapet være bundet og sikre for alle rettighetshavere, administratorer, etterfølgere og eksekutører.

E) SEVERABILITET: Hvis noen del eller del av denne avtalen holdes ugyldig eller ikke kan håndheves av en domstol eller kompetent voldgiftsdommer, vil de gjenværende delene og delene håndheves i størst mulig grad. I en slik tilstand skal resten av denne avtalen fortsette med full kraft.

F) INGEN FRASKRIVELSE: I tilfelle vi ikke håndhever noen bestemmelse i denne avtalen, skal dette ikke utgjøre et fraskrivelse av fremtidig håndheving av denne bestemmelsen eller noen annen bestemmelse. Avkall på noen del eller underdel av denne avtalen vil ikke utgjøre et frafall av noen annen del eller underdel.

G) KUN OVERORDNINGER FOR BEKVEMMELIGHET: Overskrifter på deler og underdeler under denne avtalen er kun for bekvemmelighet og organisering. Overskrifter skal ikke påvirke betydningen av noen av bestemmelsene i denne avtalen.

H) FORCE MAJEURE: Selskapet er ikke ansvarlig for manglende utførelse på grunn av årsaker utenfor dets rimelige kontroll, inkludert, men ikke begrenset til, handlinger fra Gud, handlinger fra sivile myndigheter, handlinger fra militære myndigheter, opptøyer, embargoer, naturhandlinger og naturkatastrofer, og andre handlinger som kan skyldes uforutsette omstendigheter.

I) ELEKTRONISK KOMMUNIKASJONER TILLATT: Elektronisk kommunikasjon er tillatt til begge parter i henhold til denne avtalen, inkludert bare e-post. Hvis du har spørsmål, kan du sende oss en e-post på følgende adresse: support@salon.no.

[/td_block_text_with_title]

[/tdc_zone][/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]

©2023 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account