Salon er en markedsplass for de som selger varer innen helse- og skjønnhetsbransjen.

Hver og en som selger på Salon har sine egne betingelser, på frakt og leveranse. Noen ganger tilbys det gratis frakt og i så fall står det skrevet ved produktet som selges fra vedkommende selger/butikk.

VÆR KLAR OVER AT SALON ER EN MARKEDSPLASS MED MANGE BUTIKKER - og hver butikk legger til fraktkostnad på sine varer etter sine regler og hvis du bestiller fra mer enn 1 butikk da vil du antakelig få postkostnad hos hver og en butikk ettersom varer sendes fra forskjellige steder til deg. Hvis du ønsker å unnvike dette da bør du passe på at din bestilling er lagt inn hos kun 1 butikk. Dette blir enklere hvis du først klikker inn til BUTIKKER og deretter velger butikken du skal handle hos og da kan du søke i søkefelt og finner da kun varer fra den butikken, men hvis du går tilbake til forsiden og søker da vil du få frem varer fra alle butikker samtidig når du søker etter varer.

Stort sett er det slik at du må undersøke hvordan frakt belastes for hvert enkelt produkt men hvis du er i tvil kan du ta kontakt direkte med support, via chat eller e-post.

Hos vår største selger gjelder følgende:

Alle store inventarprodukter sendes direkte fra sentrallager i Polen. Noen småvarer sendes fra vårt lager i Norge. Store forsendelser fra Polen leveres i henhold til Incoterms 2010 DAP – Delivered At Place (selger bærer kostnadene fram til bestemmelsessted før lossingen har funnet sted), hvor du som kjøper har betalt for frakt og moms på forhånd hvis levering er til Norge.


Produkt leveres frem til adressen på fortau, avlevert utenfor hus hvor lastebil kan kjøre inntil stedet og vil ikke bæres opp trapper, inn i hus eller lignende. Det forbeholdes at lastebil kan parkere på en lovlig måte for å kunne levere varer.

Vær obs på at vi aldri kan gi garanti på leveringstid ettersom det er mange faktorer som er helt utenfor vår kontroll, for eksempel hvor lang behandlingstid er i toll og annet. Som regel vil du få varer levert omtrent 2 uker etter at vi har sendt varer fra lager i Polen. Når vi sier omtrent 2 uker så er det omtrent og det kan være variasjoner i begge retninger det vil si at det tar lengre eller kortere tid.

Varer sendes fra utenlandslager 1 gang i uken, som regel på fredager, det kan dog forekomme unntak og noen ganger sender vi andre dager. Det gis ikke garanti på leveringsdato. Det kan forekomme forsinkelser og vi kan på ingen måte stå ansvarlig overfor forsinkelser hos fraktselskap eller hvis det er midlertidig tomt for vare du bestiller fra oss.

Når varer leveres, da leveres de i tiden 8.00 - 16.00 uten at fraktselskap ringer opp på forhånd hvis det dreier seg om leveranse til bedrift. Hvis ingen er tilstede når varer skal leveres blir varer ikke levert. Det kan da tilkomme ekstra kostnader på grunn av en ny leveranse.

Hvis pakke ikke er for stor blir den sendt med Posten og må da hentes på ditt nærmeste posthus.

Vi prøver alltid å sende slik fraktpris blir lavest mulig. Fraktpris tilkommer som regel på bestillingen og regnes alltid i etterkant.

Det er mulig å bestille at varer sendes andre tider enn nevnt ovenfor, men slikt må da avtales PÅ FORHÅND og godkjennes av oss. Da kan det tilkomme ekstra kostnader som i noen tilfeller kan bli veldig høye.

Ta kontakt med oss hvis du er i tvil med hva som gjelder i forbindelse med frakt.