Salon AS for profesjonelle i hele Europa

Hvem er vi ?

Salon er markedsplass og arena for mange forskjellige butikker som tilbyr inventar, apparater, utstyr og forbruksvarer for helse- og skjønnhetssektor. Hos Salon finner du mange kjente og gode varemerker. Vi prøver så langt vi kan å fokusere på kvalitet og sunnhet.

Mange av våre produktlinjer er testet og prøvd av salonger. Stor del av sortiment på Salon er fritt fra parabener og andre tilsetningsstoffer vi mener kan være usunne for hud, kropp og hår.

Hvor finner du oss ?

Salon AS er et norsk registrert askjeselskap med registreringsnummer NO921312660MVA.

Salon AS er også momsregistrert i Sverige SE502088810201MVA.

Vi befinner oss på den vakre øya Finnøy i Boknafjorden rett utenfor oljebyen Stavanger.

Vi har hovedkontor og lager på Finnøy men benytter oss av lagerhotell i Oslo området, Spania, Polen og øvrige deler av verden hvor det passer vår distribusjonsstrategi.

Kan du bli medlem?

Hos Salon kan du dra gode økonomiske fordeler ved å bli del av vårt innkjøpssamarbeid. Våre medlemmer nyter godt av de beste prisene som gir å finne i Europa.

Alle bedrifter som opererer i skjønnhetsbransjen kan bli medlemmer. For å kunne dra fordel av medlemspriser må du først betale for medlemsskap. Vi tilbyr 4 typer medlemsskap; Bronze, Silver, Gold og Platinum.

Klikk her for å bli med.

Hvorfor chat support ?

Vi har gjennom mange år, erfaring av å tilby telefonsupport. Ettersom vi ikke tar opp telefonsamtaler, da har vi gått vekk fra å tilby telefonsupport. Dette gjør vi på grunn av det faktum at igjennom åren har det ofte oppstått missforståelser via telefon.

Derfor har vi gått vekk fra å tilby telefonsupport og all support foregår via chat eller epost. Da er alt dokumentert og det beskytter både våre kunder og oss. Chat er åpen CET 8:00 - 20:00 mandag-fredag og CET 10:00-20:00 lørdag og søndag.

Finn oss på sosial media

Områder vi betjener

Norge

Vi sender store og små varer over hele Norge. Alle småvarer vi selger mye av har vi på lager i Norge og er framme hos vår kunde på 1-3 dager. Vi har lager på Vestlandet og sender hver dag. Store varer og varer vi selger sjelden importeres hver uke eller annenhver uke alt etter hvor mye vi har av bestillinger til enhver tid. Vi importerer i bulk for å holde transportkostnad lavest mulig for våre kunder.

EU

Vi har veldig god pris på transport over hele EU og sender til alle land i EU. Transporttid er og veldig overkommelig og det tar 1-3 dager til Polen, Tyskland, Frankrike, Italia, Østerrike, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn, Slovenia, Belgia, Nederland og Italia. Rest av EU tar 1-7 dager. Sjekk våre fantastiske transportpriser til land i EU.

Island og UK

Vi sender varer til UK og Island men det er veldig lite lønnsomt å sende småpakker på den måten og derfor må kunder i UK og på Island bestille varer i pallestørrelser 120x80x200cm. Det kan passe godt hvis mange bestiller sammen eller om du for eksempel skal bestille inventar for en hel frisørsalong, da har du mer enn 1 pall og vi sender gjerne til deg.
Transporttid 1-2 uker.